Discipline

  • Muziek

Leeftijd

Locaties

Muzikale Peuter Pret 02 – 04 jaar

FRANEKER, HARLINGEN Corien Postma 6 lessen 45 minuten 1x per week woensdag Lestijden & inschrijven
Prijs € 45,00 (= € 7,50 per les ) | € 50,00 (buitengemeenten)

Muzikale Peuterpret is voor kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar. Peuters kunnen zelf al eenvoudige liedjes meezingen en houden van bewegingsspel.

Tijdens de cursus worden zowel traditionele als nieuwe liedjes en opzegversjes gezongen. Bijvoorbeeld liedjes over het weer, auto’s of dieren.

Kinderen gaan samen plezier maken en ontdekken spelenderwijs met muziek de wereld. Door te spelen en te bewegen bij de liedjes, wordt de gehele ontwikkeling gestimuleerd. Tijdens Muzikale Peuterpret is ieder kind bezig met motoriek, spraak/taal- ontwikkeling, creativiteit, luisteren en concentreren.

Natuurlijk is het ook een ontdekkingstocht vol klanken en geluiden. Kinderen experimenteren daarbij met eenvoudige, bij de leeftijd passende muziekinstrumenten en ‘muzikaal’ speelgoed’.

Muzikale Peuterpret is een cursus vol afwisseling. Maar ook met veel herhaling, omdat herhalen de manier is waarop peuters leren en zelfvertrouwen krijgen.

De cursus wordt gegeven door Corien Postma. Zij is bij Ritmyk ook de docent van de cursus ‘Muziek op Schoot’, voor kinderen tot 2 jaar. Corien heeft ruim 25 jaar ervaring in de kinderopvang.

Lestijden & inschrijven

FRANEKER Woensdag 10:30 - 11:15 (45 minuten) onbekend 6 lessen (1x per week) Inschrijven
HARLINGEN Woensdag 10:30 - 11:15 (45 minuten) onbekend 6 lessen (1x per week) Inschrijven