Discipline

  • Beeldend
  • Muziek
  • Theater

Leeftijd

Locaties

Piano

Franeker, Harlingen, St.annaparochie Jan van der Goot, Bert Liefers, Trudy Baard-van 'tZand, Simon Bouma, Stella Boggia-van Maris, Marianne Hoek-Goedendorp, Hans Voerman

 

Prijs berekenen

Bereken de prijs voor deze cursus
Locaties & inschrijven

Is het je opgevallen dat pianomuziek overal om je heen is? Bijvoorbeeld in films, reclamespotjes en op veel treinstations. Een piano is dan ook een heel veelzijdig instrument en wordt gebruikt bij allerlei muziekstijlen, klassieke en moderne.

De piano is een slag-, toets- en snaarinstrument met een enkel klavier en pedalen. Er zijn twee typen piano: een huiskamerpiano en een vleugel. Een huiskamerpiano is kleiner en kan minder harde geluiden maken. Een vleugel is forser en heeft een groter bereik.

Je kunt bij ons inĀ Harlingen, Franeker en St. Annaparochie pianoles volgen bij Hans Voerman, Stella Boggia-van Maris, Marianne Goedendorp, Bert Liefers, Simon Bouma en Jan van der Goot.

Locaties & inschrijven

Geef je voorkeuren voor deze les aan m.b.v. onderstaande velden. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.