Discipline

  • Beeldend
  • Muziek
  • Theater

Leeftijd

Locaties

Trompet

Franeker, Harlingen, Onbekend, St.annaparochie, Tzum, Tzummarum, Wjelsryp Piet Visser, Marten Miedema, Syde van der Ploeg, Tjipke Pasma, Bert Liefers, Andries Kramer

 

Prijs berekenen

Bereken de prijs voor deze cursus
Locaties & inschrijven

De trompet is wellicht het bekendste koperblaasinstrument. Niet zo gek, want je komt hem bij allerlei muziekstijlen tegen; van een symfonie-orkest tot een jazzcombo.

Het hoge, heldere geluid van de trompet creëer je door te blazen in het mondstuk. De toonhoogte bepaal je met de spanning van jouw lippen en (via de ventielen) de lengte van de buis.

Je kunt bij Kunstencentrum Atrium op veel locaties trompetles krijgen: in Arum, Blauwhuis, Bolsward, Exmorra, Heeg, IJlst, It Heidenskip, Koudum, Makkum, Nijland, Scharnegoutum, Sneek, Stavoren, Tjerkwerd en Workum.

De lessen worden gegeven in Oosterend, Franeker, Tzummarum en Wommels door Andries Kramer, Syde van der Ploeg en Tseard Verbeek.

Locaties & inschrijven

Geef je voorkeuren voor deze les aan m.b.v. onderstaande velden. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.