Discipline

Leeftijd

Locaties

Cultuur Makker

Roose Vromans is de Cultuur Makker van Waadhoeke.

Zij brengt kunstenaars, het (cultuur)onderwijs, musea, muziekverenigingen en allerlei andere cultuurprofessionals bij elkaar. Samen ontwikkelen ze nieuwe initiatieven, zoals een festival of lesprogramma’s.

Roose houdt zich vooral bezig met het cultuurplatform, het klankbord en de cultuuragenda van Waadhoeke.

  • Het cultuurplatform is door de gemeente Waadhoeke in het leven geroepen. Roose ontfermt zich erover en brengt kunstenaars en andere cultuuraanbieders uit Waadhoeke bij elkaar. Zo organiseert ze per jaar meerdere inspirerende ontmoetingen.
  • Via het klankbord komen vertegenwoordigers uit de culturele sector van Waadhoeke bij elkaar om te delen wat er speelt in de gemeente. Samen met Roose bespreken ze hun huidige projecten en worden er nieuwe bedacht.
  • Waadhoeke is een actieve gemeente. Ook op cultureel gebied wordt er veel georganiseerd. Roose zorgt met de cultuuragenda voor overzicht.

Nieuwsbrieven


Documenten


Roose

Roose begon in het najaar van 2021 als de Cultuur Makker en ging op bezoek bij cultuuraanbieders in Franeker en alle dorpen in Waadhoeke om kennis te maken en wensen en ideeën in kaart te brengen.

Als Cultuur Makker bevind ik mij op het cultuurveld in het breedste zin van het woord. Ik zoek en organiseer verbindingen met andere culturele beoefenaars, zoals muziek-, zang- en toneelverenigingen. Maar ook kunstenaars en musea. Ik ben in deze functie een ware bruggenbouwer, van en naar het cultuurveld en de gemeente Waadhoeke. Met mijn achtergrond als zelfstandige ondernemer ben ik graag aan het verbinden en kom ik met creatieve ideeën.”


Contact

Wil je graag Roose ontmoeten en met haar brainstormen? Vul het formulier in en ze neemt snel contact met je op. Je kunt haar ook bellen (06 - 45 89 56 26) of mailen (r.vromans@seewyn.nl).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.