Discipline

Leeftijd

Locaties

Cultuur Makker

Roose Vromans is de Cultuur Makker van Waadhoeke.

Zij brengt kunstenaars, het (cultuur)onderwijs, musea, muziekverenigingen en allerlei andere cultuurprofessionals bij elkaar. Samen ontwikkelen ze nieuwe initiatieven, zoals een festival of lesprogramma’s.

Roose houdt zich vooral bezig met het cultuurplatform, het klankbord en de cultuuragenda van Waadhoeke.

  • Het cultuurplatform is door de gemeente Waadhoeke in het leven geroepen. Roose ontfermt zich erover en brengt kunstenaars en andere cultuuraanbieders uit Waadhoeke bij elkaar. Zo organiseert ze per jaar meerdere inspirerende ontmoetingen.
  • Via het klankbord komen vertegenwoordigers uit de culturele sector van Waadhoeke bij elkaar om te delen wat er speelt in de gemeente. Samen met Roose bespreken ze hun huidige projecten en worden er nieuwe bedacht.
  • Waadhoeke is een actieve gemeente. Ook op cultureel gebied wordt er veel georganiseerd. Roose zorgt met de cultuuragenda voor overzicht.

Nieuwsbrieven


Contact

Roose Vromans
Cultuur Makker Waadhoeke
Sjaardemastraat 1
8801 KW Franeker
06 – 45 89 56 26
r.vromans@seewyn.nl

Roose begon in het najaar 2021 als de Cultuur Makker van Waadhoeke. Zij gaat in 2022 op bezoek bij cultuuraanbieders in Franeker en alle dorpen van Waadhoeke om kennis te maken en wensen en ideeën in kaart te brengen.

Wil je ook graag Roose ontmoeten en met haar brainstormen? Vul onderstaand formulier in en ze neemt snel contact met je op.

 

Maak kennis met de Cultuur Makker

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.