Discipline

Leeftijd

Locaties

Drums

Harlingen - MFC Het Vierkant, Franeker - Sjaardemastr 1, Sint Annaparochie, Menaldum, Beetgumermolen - Molewjuk, Bitgum, Dronrijp - MFA Ebe Brander , Hendrie Westra , Hendrik Dullemans , Petra Dijkstra , Andre Valkenburg , Jorrit Laverman

Prijs berekenen

Leeftijd:
Bereken de prijs voor deze cursus
Locaties & inschrijven

Een drumstel (drums) bestaat uit een aantal trommels en bekkens. Het is een zeer veelzijdig instrument en komt bij alle muziekstijlen terug, van pop en rock tot jazz en hiphop.

De afzonderlijke onderdelen zijn ouder dan het drumstel zelf. Ze kwamen ‘pas’ aan het einde van de negentiende eeuw bij elkaar in de Verenigde Staten.

De bassdrum, snaredrum en een bekkenset vormen de basis van een drumstel. De bassdrum geeft lage klanken en bedien je via een pedaal. De snaredrum heeft een feller geluid. De bekkenset (hihat) kunnen met de voet worden bewogen, maar er kan ook op worden geslagen.

Je bespeelt het drumstel met stokken (hard geluid) of brushes (zacht geluid).

De drumlessen worden in  Sint Annaparochie, Harlingen en Franeker verzorgd door Ebe Brander, Hendrik Dullemans en Hendrie Westra.

Locaties & inschrijven

Geef je voorkeuren voor deze les aan m.b.v. onderstaande velden. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt altijd contact met je opgenomen.

Aanmelden

Lesdag, tijd en leslocatie keuze is verplicht
Kies je lesvorm

Cursist / leerling

Aanhef field is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaal field is verplicht
Termijnen is verplicht
Termijnen is verplicht