Discipline

Leeftijd

Locaties

Keyboard

Harlingen - MFC Het Vierkant, Franeker - Sjaardemastr 1, Sint Annaparochie Simon Bouma , Hans Voerman , Anton Huizenga

Prijs berekenen

Leeftijd:
Bereken de prijs voor deze cursus
Locaties & inschrijven

Een keyboard lijkt op een piano, maar beschikt daarnaast over automatische begeleiding. Ook zijn er veel geluidseffecten aan boord, waarmee je de meest fantastische composities kunt maken.

Het keyboard is een elektrisch toetseninstrument dat je bij veel muziekgenres terugziet, waaronder pop en jazz. Een echte multitasker dus. Wist je dat je met het keyboard ook je eigen muziek kunt opnemen?

De keyboardlessen worden in Harlingen & Franeker verzorgd door Hans Voerman en in Sint Annaparochie door Simon Bouma.

Hans Voerman
Docent | Pop piano, keyboard & bandcoaching

Muziek maken is leuk!
Hans Voerman geeft op verschillende locaties in Friesland (pop)piano- en keyboardlessen. Daarnaast begeleidt hij verschillende bandjes (bandcoaching). In Franeker en Harlingen geeft hij ook 1 dag in de week les bij Seewyn.

Leer op een leuke manier met bekende popsongs piano of keyboard spelen. Je leert spelen, noten lezen en akkoordsymbolen en integreert dit direct in leuke popnummers. Er is iemand die je duidelijk vertelt wat belangrijk is en jou helpt om steeds een stapje verder te komen op je instrument. Hans is iemand uit de praktijk die wekelijks op het podium staat, neem contact op voor een (gratis) proefles!

 

Locaties & inschrijven

Geef je voorkeuren voor deze les aan m.b.v. onderstaande velden. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt altijd contact met je opgenomen.

Aanmelden

Lesdag, tijd en leslocatie keuze is verplicht
Kies je lesvorm

Cursist / leerling

Aanhef field is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaal field is verplicht
Termijnen is verplicht
Termijnen is verplicht