za.29.10

Speel mee in het Play-in orkest in Sint Jacobiparochie

Zaterdag 29 oktober organiseert Waadklank in samenwerking met Seewyn een Play-in voor alle blazers in de gemeente Waadhoeke die samen met anderen muziek willen maken. Gedurende de dag speel/repeteer je samen met andere jeugdige spelers uit Waadhoeke onder leiding van een dirigent Silva Soepboer. Deelname is gratis.

Natuurlijk zijn ook oudere jeugdige muzikanten van harte welkom om mee te komen spelen!

In de loop van de middag verzorgt het Play-in orkest een optreden voor publiek en laat ook een aantal jeugd/opleidingsorkesten van zich horen. Het belooft een dag vol muziek en gezelligheid te worden in de Groate Kerk van Sint Jacobiparochie.

Programma

  • 9.30 uur: Ontvangst in de Groate Kerk van Sint Jacobiparochie
  • 10.00 tot 14.00 uur: repeteren, pauzes, lunch
  • 14.30 tot 16.00 uur: optredens Play-in orkest en andere jeugdorkesten

Hoe kun je meedoen?
Geef je op voor 1 oktober. Vermeld daarbij je naam, mailadres, instrument en welk muziekdiploma’s je hebt of hoe lang je al je muziekinstrument bespeelt. Aanmelden kan op de website van Waadklank. Om mee te spelen met het Play-in orkest is het wel nodig om minimaal een jaar muziekles te hebben.

Je neemt je eigen instrument en muziekstandaard mee. Wij zorgen voor de bladmuziek, lunch, drinken en volop muziekplezier. Twee weken voorafgaand aan de play-in zorgen we dat jullie digitaal de bladmuziek ontvangen.

Meedoen met het hele orkest?
In de middag is er ook ruimte voor een aantal jeugdorkesten om op te treden. Wil je meedoen met je hele jeugdorkest? Dat is hartstikke leuk en het hele jeugdorkest kan dan ook meteen meedoen met het grote play-in orkest. Om mee te spelen met het hele orkest kun je je aanmelden via secretariaat@waadklank.nl. We nemen dan contact met je op.

Waadklank is de vereniging van samenwerkende muziekverenigingen in de gemeente Waadhoeke.