Concerten Mienskiporkesten 14 & 15 juni

13 juni 2024

Concerten Mienskips Orkesten !

Onder de bezielende leiding van Luc Feikens, Syde van der Ploeg en Tjipke Pasma repeteerden de deelnemers van de drie Mienskipsorkesten in Harlingen, Franeker en Sint Annaparochie. Het project is een vervolg op het Nij Talint Orkest, naar concept van Mear mei Muzyk van Guus Pieksma en Annewiep Bloem.

De zestig deelnemers hebben in 10 repetities naar een eindpresentatie toegewerkt. Alle leden zijn zeer gemotiveerd en zetten zich enorm in om met elkaar meerstemmig repertoire te spelen. Enkelen volgen naast de repetities ook muziekles. Muzieklessen zijn geweldig voor iedereen die zijn/haar passie voor muziek wil (her)ontdekken. Bij Seewyn Kunsteducatie vind je een breed scala aan muzieklessen met een ruime keuze aan instrumenten.

Seewyn, muziekverenigingen, deelnemers en dirigenten voeren dit project in samenwerking uit. Dit project wordt mede gefinancierd vanuit de subsidieregeling ‘Dwarre en Dwaan’ van de gemeente Waadhoeke.  Het project gaat na de zomer verder en sluit nu af met een concert op vrijdag 14 juni 20.30 uur in Harlingen én een optreden tijdens de Slachtemarathon op zaterdag 15 juni om 08.00 en 09.00 uur op locatie Getswerdersyl in de Waadhoeke. U bent welkom te komen luisteren.

Vrijdag 14 juni, 20.30 uur o.l.v. Luc Feikens
Verenigingsgebouw Stedelijke Muziekvereniging Harlingen
Hoogstraat 55, 8861 AE Harlingen

Zaterdag 15 juni 8.00-8.30 en 9.00-9.30 uur o.l.v. Syde van der Ploeg
Seewyn Mienskipsorkest tijdens Slachtemaraton, locatie Getswerdersyl
Deelnemers Franeker samen met St. Annaparochie en Harlingen