Discipline

Leeftijd

Locaties

Over Seewyn

Seewyn Kunsteducatie in Noordwest-Friesland.

Kunsteducatie heeft een essentiële rol en onmisbare functie in de talent- en cultuurketen. Het plezier en de persoonlijke ontwikkeling van iedereen die aan cultuur deelneemt draagt onmiskenbaar bij aan een rijk cultureel klimaat in de regio.

Seewyn kunsteducatie verzorgt muziek, kunst- en cultuuronderwijs aan inwoners van de gemeente Harlingen en Waadhoeke. Op onze leslocaties in de beleven kinderen, jongeren en volwassenen veel plezier bij het ontwikkelen van hun creatieve vaardigheden. Iedereen is bij ons welkom op de diverse locaties waar je je talent kan ontwikkelen of kunt genieten van muziek en cultuur.

Seewyn is er trots op dat kinderen in de hele regio op school kunnen kennismaken met muziekonderwijs middels een doorgaande leerlijn. Dat ze zich kunnen ontwikkelen tijdens het aanbod op school en in de vrije tijd, samen leren spelen en hun muzikale talenten kunnen ontplooien. Het leren bespelen van een instrument levert veel op! Of je nu gitaar, trompet, klarinet of dwarsfluit wilt leren spelen, onze ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden op jouw muzikale reis.

De scholen ontvangen als onderdeel van het cultuurmenu in Waadhoeke middels Waadzinnig en in Harlingen middels Zeezinnig cultuuraanbod. Het menu ontstaat in samenspraak met gemeenten, scholen en regionale kunstaanbieders en cultuurinstellingen. Gebaseerd op actuele en lokale thema’s wordt de omgeving van de school gekoppeld aan verwerkingslessen in verschillende kunstdisciplines, waardoor kinderen anders leren kijken naar zichzelf, naar hun omgeving en naar de wereld.

Seewyn & Gouvernance
Seewyn hanteert voor haar beloningsbeleid de CAO Kunsteducatie. Bestuursleden zijn onbezoldigd.
Seewyn onderschrijft de Cultural Governance Code , Code Diversiteit en Inclusie en Fair Practice Code.


Seewyn Kunsteducatie is lid van brancheorganisatie Cultuurconnectie.