Discipline

Leeftijd

Locaties

Hendrie Westra

Op de muziekschool is Hendrie in aanraking gekomen met slagwerk, zijn passie! Hendrie is zijn slagwerklessen gestart bij Johan Faber. Hij volgde zijn studie op het Conservatorium in Leeuwarden en Groningen waar hij zijn einddiploma docerend musicus (Bachelor of music) en zijn einddiploma uitvoerend musicus slagwerk (Master of music) heeft behaald.

Als uitvoerend musicus bespeelt Hendrie regelmatig de marimba. Dit zowel solo, als samen met andere instrumenten als orgel en piano. Naast de marimba bespeelt Hendrie regelmatig drumset(mét klein slagwerk) en pauken. Hendrie kenmerkt zich, naast het stabiele begeleidende ritme, met het zg. ‘inkleuren’ van muziek. Met eerder genoemde instrumenten werkt Hendrie regelmatig mee aan CD-, TV opnames, (koor)uitvoeringen en Erediensten. Ook fungeert Hendrie geregeld als slagwerker/drummer in orkesten en begeleidingscombo’s.

Hendrie deelt graag zijn kennis en ervaring op zijn eigen enthousiaste manier tijdens het lesgeven. Eigen inbreng van leerling wordt gewaardeerd en ingepast in het lesprogramma. De lessen zijn praktijkgericht. Tijdens de lessen leer je diverse muziekstijlen en vaardigheden.


 

SIDrums

Drums

37

Maandag, Dinsdag, Woensdag

Harlingen - MFC Het Vierkant, Franeker - Sjaardemastr 1, Menaldum, Sint Annaparochie, Beetgumermolen - Molewjuk, Bitgum, Dronrijp - MFA

Meer informatie

SISlagwerk

Slagwerk

39

Maandag, Dinsdag, Woensdag

Franeker - Sjaardemastr 1, Harlingen - MFC Het Vierkant, Sint Annaparochie, Beetgumermolen - Molewjuk, Dronrijp - MFA, Menaldum

Meer informatie