Doorstart Nij Talint Orkest

16 januari 2024

Het Nij Talint Orkest, een parel in de muziekwereld van Harlingen en Waadhoeke, gaat verder als het Mienskipsorkest. Na een indrukwekkende start en onvergetelijke slotconcerten, zijn de orkesten klaar voor een nieuwe fase. Dit keer als Mienskipsorkest, waarbij het plezier van samen muziek maken en het smeden van sociale banden centraal staat.

Met de doorstart in Franeker, Harlingen en Sint Annaparochie onder leiding van respectievelijk Syde van der Ploeg, Luc Feikens en Tjipke Pasma, biedt het orkest een unieke kans voor deelnemers van het Nij Talint Orkest om hun muzikale vaardigheden te verfijnen en hun repertoire uit te breiden. Het orkest staat open voor iedereen die de basis van een muziekinstrument beheerst en die de draad van samen muziek maken weer wil oppakken. Deelnemers krijgen de kans om onder professionele begeleiding hun muzikale passie verder te ontwikkelen.

Het Mienskipsorkest als opvolger van het Nij Talint Orkest is meer dan alleen een orkest; de muziek brengt mensen samen om vaardigheden te ontwikkelen en persoonlijke groei te stimuleren. Wethouder Jan Dijkstra van Gemeente Waadhoeke erkent de waarde van dit initiatief en benadrukt hoe muziek mensen verenigt en inspireert.

Ontdek Muzikale Verwondering met het Mienskipsorkest.
Aanmelden en meer informatie over het deelnemen aan dit bijzondere orkest is mogelijk via Seewyn Kunsteducatie. Grijp deze kans om deel uit te maken van Mienskipsorkest.

Startdatum:
Zaterdag 20 januari – Franeker – 9.30 tot 11.30 uur
Vrijdag 26 januari – Harlingen – 19.45 tot 21.15 uur
Zaterdag 27 januari – Sint Annaparochie – 16.15 tot 18.15 uur

Voor informatie:
Seewyn Kunsteducatie
Marianne Zijlstra-Hoek | 06-44196146 | beheer@seewyn.nl

Deelnemende verenigingen:
Stedelijke Muziekvereniging Harlingen, Hosanna Harlingen, Leger des Heils Harlingen, Advendo Franeker, Burdine St. Annaparochie, Halleluja Menaam,
De Bazuin Tzummarum, Kunst en Genoegen Dronryp, Drum- en Showfanfare, DSG Waadhoeke, Stedelijk muziekcorps Harmonie Franeker, Sternse Slotlanders Franeker.